Om os

Instagainer.dk er en dansk webshop som startede helt tilbage i 2013. Hjemmesiden har siden 2013 været Danmarks bedste, største og foretrukne site, når de danske forbrugere vil have boostet deres sociale medier. Vi er eksperter i, at booste din profil på de sociale medier, hvad enten du vil købe forbindelser eller følgere til LinkedIn, om du vil købe likes eller visninger til Youtube, om du vil købe følgere, likes eller retweets til Twitter, om du vil købe likes til Facebook billeder eller sider eller om du vil købe likes og følgere til Instagram.

Vi har pakker lige fra 100 til 50.000 stk., afhængig af hvilken platform du ønsker boostet. Vi kan også lave en skræddersyet ordre som passer perfekt til dig. Sig endelig til, hvis vi skal tilpasse en ordre specifikt til dig og dine behov. Vi kan eksempelvis leverer flere likes til din Facebook side. Det kan være flere likes til din blog, virksomhedsprofil, hobbyprofil, kunstnerprofil mm. Vi leverer altid i super kvalitet og med hurtig levering. Vi tilbyder telefonisk support alle ugens 7 dage fra kl. 18.00 til kl. 22:00. Du kan også skrive til os på e-mail.

Vi har samme ejer som vores søsterside www.flerelikes.dk, hvor du også kan købe followers og likes til Instagram og Facebook.