FAQ

Hvad kan Instagainer.dk tilbyde? Vi kan tilbyde de fleste services indenfor de sociale medier. Vi kan skaffe dig flere likes og følgere til Instagram, flere likes til billeder og sider til Facebook, flere likes og visninger til Youtube, flere følgere, likes og retweets til Twitter samt flere forbindelser og følgere til LinkedIn.

Holdes mine oplysninger fortroligt? JA, alle dine oplysninger, bestillinger mv. holdes med 100 % diskretion hos Instagainer.dk. Der er kun en person som kender og kan se din bestilling. Det vil aldrig blive delt, uanset hvem du er, hvad og hvor mange produkter du har købt hos Instagainer.dk

Hvis jeg bestiller nu, hvornår får jeg så min vare? Hvis du bestiller dine likes, visninger, views, forbindelser eller følgere nu så ekspederer vi i langt de fleste af tilfældene inden 24 timer afhængig af produktets størrelse. Der står på hver enkelt produkt, hvor lang tid det tager at levere varen.

For de største produkter kan der gå 1-3 uger inden hele produktet er leveret.

Kan jeg følge min levering? Så snart vi har modtaget og startet din ordre, vil du herefter kunne følge din levering på din profil.

Yder i 14 dages fortrydelsesret? Nej, vi yder ikke 14 dages fortrydelsesret. Der er tale om en service, som ikke kan annulleres. Vi kan ikke tilbagetrække nogen af de produkter du har bestilt, og køber kan ej derfor fortrydes købet. Dette gælder så snart bestillingen er modtaget hos Instagainer.dk.

Tilbyder i pengene tilbage garanti? Vi tilbyder ikke 14 dages returret, men til gengæld erstatter vi alle tabte følgere, forbindelser eller likes i 30 dage fra bestillingsdato. Vi erstatter ikke evt. tabte Youtube views/visninger, heller ikke selvom de skulle falde samme dag. For de andre produkter erstatter vi ikke efter de 30 dage fra bestillingsdato.

Bliver din service slet ikke leveret til din profil, så får du naturligvis alle dine penge tilbagebetalt med det samme.

Kan en service forsvinde fra min profil efterfølgende? Ja, der er en risiko for at den service du har bestilt, kan forsvinde igen. Det kan skyldes opdateringer fra Instagram, Facebook, Youtube, LinkedIn eller Twitter, som gør at de sletter inaktive profiler. Vi har ingen påvirkning på evt. tabte følgere eller likes. Som tidligere skrevet erstatter vi alle evt. tabte services  i 30 dage fra bestillingsdato.

Er det muligt at fjerne likes, views, forbindelser eller følgere igen? Det er ikke muligt for os, at fjerne en købt service igen. Hvis dette ønskes skal det gøres manuelt af køberen selv.

Skal i bruge mit kodeord til mine sociale medier ? Vi skal IKKE bruge dit kodeord eller andre oplysninger for at fuldføre servicen.

Er det rigtige mennesker som følger mig? Profilerne ser ægte ud med billeder, følgere og lignende, men profilerne er ikke ægte personer og er ikke aktive på din profil derudover. Profilerne kommer tilfældigt fra hele verden og navnene på profilerne har tilknytning til alle steder i verden.

Skal jeg gøre min profil offentlig? Vi skal bede dig om, at gøre din profil offentlig således at alle kan like eller følge dig uden din accept først. På Facebook skal du tillade at alle på Facebook kan like og kommentere dine billeder. Du kan altid gøre din profil privat igen efter levering.

Hvad accepterer jeg ved køb af produkter hos Instagainer.dk?            

 – Du accepterer først og fremmest, at vi må trække pengene fra din konto for det købte beløb. (Der vil ALDRIG komme ekstra gebyr på betalingen)

– Når du oplyser e-mail og tlf. nummer (frivilligt) ved køb af vores produkter, så accepterer du vi må kontakte dig, hvis vi har udfordringer med at få leveret dine bestilte likes eller følgere til din profil. Du accepterer samtidig, at vi må bekræfte  handlen pr. e-mail eller tlf. Dine oplysninger vil altid være opbevaret sikkert hos Instagainer.dk.

– Du accepterer, at vi må levere dine bestilte antal likes, views, forbindelser eller følgere til din profil. Hvad der ellers skulle ske med din profil er på eget ansvar

– Du accepterer ved køb af et produkt, at vi må sende dig et nyhedsbreve i fremtiden med relevant information, nye produkter, priser og lignende. Vi sender kun mails ud et par gange om året. Vi spammer ikke nogen.

Kan jeg få skræddersyet min egen ordre? Det er naturligvis muligt, og vi vil med glæde opfylde præcis de ønsker du har til en levering. Kontakt os blot på tlf. 22 27 38 62 eller mail: admin@instagainer.dk.

Ejer I andre sider end Instagainer.dk? Teamet bag er også ejer af vores søsterside www.flerelikes.dk. Hos Flerelikes.dk kan du købe følgere og likes til Instagram samt købe følgere og likes til Facebook. Priser og produkter vil ikke være ensartet på de to sider.